Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Απόλλων: Κέρδισε χρόνο από την κλήρωση

Η δυναμική των αντιπάλων του στους δύο πρώτους γύρους του Γιουρόπα Λιγκ διευκολύνει τον προγραμματισμό των «κυανολεύκων».
Σαξάν (Μολδαβία) στον α’ προκριματικό, Τρακάι (Λιθουανία) ή Τόρσχαβν (Φερόε) στον β’ προκριματικό. Τα εμπόδια του Απόλλωνα καθ’ οδόν για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κρίνονται αρκούντως χαμηλά, ώστε να μην προκαλούν ανησυχία για τη μέχρι στιγμής ελλιπή μετεγγραφική στελέχωση της ομάδας.
Μολονότι ο Πέδρο Εμάνουελ και οι ποδοσφαιριστές του θα μετρούν λιγοστές προπονήσεις, μολονότι οι εναλλακτικές θα είναι μετρημένες, οι «κυανόλευκοι» δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν δύο προκρίσεις, αρκεί να εμφανιστούν στοιχειωδώς σοβαροί και συγκεντρωμένοι στις αποστολές τους.
Δίχως υπερβολή αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μπορούν να λογιστούν ως φιλικά προετοιμασίας για την ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα του, ενώ συνάμα κερδίζει και πολύτιμο χρόνο για την ολοκλήρωση των υπόλοιπων απαραίτητων προσθηκών στο ρόστερ.
Η βιασύνη είναι κατά κανόνα κακός σύμβουλος στις μετεγγραφικές επιλογές, ωστόσο στο σύλλογο της Λεμεσού μπορούν πλέον να αποφύγουν τη συγκεκριμένη παγίδα, καθώς μέχρι τον γ’ προκριματικό υπάρχει περιθώριο ενός μήνα. Επαρκές διάστημα και για την απόκτηση και για την ενσωμάτωση καινούργιων παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου