Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Απόλλων: Πολυθεσίτες οι στόχοι του Εμάνουελ

Τόσο ο Σιμόες όσο και ο Σιμάο που ενδιαφέρουν τους «κυανολεύκους» μπορούν να δώσουν λύσεις σε πολλά πόστα.
Ως νεοφερμένος τεχνικός σε μια ομάδα, την οποία κλήθηκε να γνωρίσει εν τάχει και να προετοιμάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ο Πέδρο Εμάνουελ ήταν μάλλον φυσικό κι αναμενόμενο να στραφεί σε ιδιαίτερα οικείες του αγορές για την εξεύρεση ενισχύσεων για τον Απόλλωνα.
Μετά τους Ελίζιο και Ζοάο Πέδρο από τη Μορεϊρένσε οι επόμενοι στόχοι του 40χρονου προπονητή αγωνίζονται επίσης στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο μεν Ζάιμε Ντανιέλ Μελάο Σιμόες έβγαλε το δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου στην Ουνιάο Μαδέιρο, ο δε Νταβίντ Μάρτινς Σιμάο πέρασε τη σεζόν αγωνιζόμενος στην Αρούκα, υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού του Απόλλωνα.
Η περίπτωση του πρώτου δείχνει να είναι πιο βατή για τους «κυανολεύκους» απ’ ό,τι του δεύτερου, ο οποίος έχει χριστεί διεθνείς με την Πορτογαλία U21 και διατηρεί συμβόλαιο με το σύλλογό του ως το 2016. Αμφότεροι, ωστόσο, είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Απόλλωνα αγωνιζόμενοι σε διάφορες θέσεις.
Ο 26χρονος Σιμόες είναι δεξιοπόδαρος και -εκτός από τη θέση του κεντρικού αμυντικού (σ.σ. η φυσική του)- μπορεί να καλύψει και την αντίστοιχη του αμυντικού μέσου. Ο 25χρονος Σιμάο είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί ν’ αγωνιστεί ως δεκάρι, ως οκτάρι, αλλά και ως αριστερός εξτρέμ. Με άλλα λόγια, και οι δύο μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση της τακτικής ευελιξίας του συλλόγου της Λεμεσού και αυτή είναι μια παράμετρος που προφανώς υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Εμάνουελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου