Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ανόρθωση: Φθηνότερη, πληρέστερη, καλύτερη

Με εκ νέου μειωμένο προϋπολογισμό στο σύλλογο της Αμμοχώστου φιλοδοξούν να στελεχώσουν μια πιο ανταγωνιστική ομάδα από την περυσινή.
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης ήταν σαφής στη συνέντευξή του, η οποία δημοσιεύτηκε στην κυριακάτικη Σημερινή: «Εφέτος, ο στόχος είναι σαφώς να κοιτάξουμε ψηλότερα. Δίχως να ξεφύγουμε από τους προϋπολογισμούς που θέσαμε και εγκρίθηκαν από τη Γενική Συνέλευση, θέλουμε να έχουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, μια Ανόρθωση που να πρωταγωνιστεί».
Στους αμιγώς αγωνιστικούς λόγους (αφού κατονόμασε και εξωαγωνιστικούς τέτοιους) για τη μη εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου την περασμένη περίοδο ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» απαρίθμησε: Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα («αφού αντιμετωπίσαμε πιο έτοιμους αντιπάλους, εκτός έδρας»), την απουσία εμπειρίας σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια και την έλλειψη επιλογών, όταν μαζεύτηκαν κάρτες και τραυματισμοί.
Αυτά συνθέτουν το πεδίο δοκιμασίας και βελτίωσης της Ανόρθωσης εν όψει της νέας περιόδου. Με μικρότερο προϋπολογισμό από τον περυσινό το στοίχημα είναι να στελεχωθεί ένα πιο πλήρες, έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ που θα επιτρέψει στην ομάδα (όχι απλώς να διεκδικήσει, αλλά) να πετύχει την έξοδο στην Ευρώπη.
Για να κερδηθεί αυτό το στοίχημα η «Κυρία» ποντάρει στον (εξόχως εγκωμιασθέντα από τον Πουλλαΐδη) Άντρε Πάους, ο οποίος έχει αποδείξει την ικανότητά του στην εξέλιξη και βελτίωση ποδοσφαιριστών και κουβαλά τις πολύτιμες εμπειρίες της περασμένης περιόδου.
Ποντάρει όμως και στο νέο τεχνικό διευθυντή (κατά τα φαινόμενα ο Σταν Φαλκς), ο οποίος θα κληθεί με τις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες του να συνδράμει αποφασιστικά, προκειμένου η Ανόρθωση να βρει σε προσιτές για το βαλάντιό της τιμές εκείνους τους παίκτες που θα τη βοηθήσουν να κάνει το βήμα παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου