Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΕΛ: Κλείνει τρύπες στην άμυνα

Μετά την επίτευξη συμφωνίας για παραμονή του Σαμπού ο σύλλογος της Λεμεσού κινείται για την απόκτηση και του Αντράντε.
Αθόρυβα και μεθοδικά ο Χριστάκης Χριστοφόρου αρχίζει να διαμορφώνει το ρόστερ της ΑΕΛ εν όψει της περιόδου. Όπως πιστοποιείται από τις μέχρι στιγμής κινήσεις, το κύριο βάρος πέφτει στο κλείσιμο των κενών στην άμυνα, της οποίας η στελέχωση ευρίσκεται σε καλό δρόμο.
Χθες προέκυψαν δύο ειδήσεις: η συμφωνία για την παραμονή του Μασαμπά Λο Σαμπού και οι επαφές με τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Αν μετά τον 29χρονο Σενεγαλέζο ο σύλλογος της Λεμεσού κλείσει με επιτυχία το μέτωπο με τον Πορτογάλο, τότε θα έχει ένα έμπειρο και δοκιμασμένο δίδυμο στόπερ. Το καρέ στο κέντρο άμυνας θα συμπληρώνουν οι Σιέλης (αν παραμείνει με μειωμένες απολαβές) και Κυριάκου, ενώ άγνωστο είναι τι θα συμβεί με τον Εσπάνια που έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.
Το δεξί άκρο της άμυνας είναι καλυμμένο με την επιστροφή του Αϊρόσα και την παραμονή του Ελευθερίου (σ.σ. υπάρχει και ο Ναντό), στο αριστερό χρειάζεται -μετά την αποχώρηση του Εντμάρ- μια εναλλακτική για τον Καρλίτος και η τελευταία γραμμή άμυνας θα είναι πλήρως στελεχωμένη.
Ακολούθως το μεγάλο στοίχημα για τον Χριστοφόρου θα αφορά τη στελέχωση τις θέσεις του τερματοφύλακα και του αμυντικού μέσου, όπου το πιθανότερο είναι να γίνουν από δύο προσθήκες. Κάτω από τα δοκάρια έχει μείνει μόνον ο Γεωργίου (μετά την αποχώρηση των Φεγκρούς και Ρομέρο), ενώ στη μεσαία γραμμή είναι αμφίβολη η παραμονή των Νικολάου και Γκουντιλεγέ (σ.σ. ο νεοφερμένος Σοάρες παίρνει στο ρόστερ τη θέση του αποχωρήσαντα Σατσέτι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου