Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΕΛ: Προαπαιτούμενο των διαρκείας οι υπογραφές

Η διάθεση των 3.000 εισιτηρίων διαρκείας περνά υποχρεωτικά μέσα από την επισημοποίηση μετεγγραφών και ανανεώσεων εκ μέρους του συλλόγου της Λεμεσού.
Εξαιρουμένης της Αγίας Νάπας, που μέχρι προχθές δεν γνώριζε με ποιον προπονητή θα πορευτεί τη νέα χρονιά στην κατηγορία, η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα, στην οποία ο μετεγγραφικός σχεδιασμός εξαντλείται επί του παρόντος στα λόγια και στα σενάρια.
Το μοναδικό αδιαμφισβήτητο δεδομένο στο σύλλογο της Λεμεσού είναι οι αποχωρήσαντες από το ρόστερ, ενώ για τους παίκτες, των οποίων έχουν λήξει τα συμβόλαια και την παραμονή τους επιθυμεί ο Χριστάκης Χριστοφόρου, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την αποδοχή ή μη των συμβολαίων με μειωμένες απολαβές.
Το ίδιο ισχύει και με τους μετεγγραφικούς στόχους της ΑΕΛ, καθώς εξ αυτών, των οποίων τα ονόματα που έχουν δημοσιευτεί ήδη (Σοάρες, Ντεγκρά, Θεοδώρου), ουδείς έχει βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο και ανακοινωθεί επίσημα.
Ένεκα και της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης αλλά και ελέω της μετριότητας πορείας της ομάδας την περασμένη περίοδο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο κόσμος περιμένει να πάρει από το σύλλογο το έναυσμα για να αγοράσει κάρτες διαρκείας. Και αυτό το έναυσμα μπορεί να δοθεί μόνο μέσω της επισημοποίησης κινήσεων που θα καταδεικνύουν ότι η ομάδα την ερχόμενη περίοδο θα παρουσιαστεί ενισχυμένη και ανταγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου