Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΕΛ: Μ’ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια

Η επικείμενη επιστροφή του Ματίας Ντεγκρά στο σύλλογο της Λεμεσού συνοδεύεται από οφέλη σε όλα τα επίπεδα.
Σε παίκτες γνώριμους στο κυπριακό ποδοσφαιρόφιλο κοινό στρέφεται σ’ αυτό το αρχικό στάδιο της μετεγγραφικής ενίσχυσής της η ΑΕΛ, η οποία μετά τον Κάρλος Σοάρες (πρώην Ομόνοια) κινείται για να φέρει εκ νέου στο νησί και τον Ματίας Ντεγκρά.
Με την επικείμενη επιστροφή του 32χρονου Αργεντινού τερματοφύλακα ο σύλλογος της Λεμεσού πετυχαίνει μ’ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια. Εν πρώτοις, εντάσσει στο δυναμικό του έναν παίκτη που κάνει «γκελ» στην κερκίδα, καθώς υπήρξε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος του 2012.
Κατά δεύτερον, καλύπτει μια νευραλγική θέση με μια λύση εγνωσμένης αξίας και ποιότητας. Τρίτον, ο Ντεγκρά δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, έχει αποδείξει ότι μπορεί να καθοδηγήσει την άμυνα και η συνύπαρξή του με τους (πάλαι ποτέ συμπαίκτες του) Αϊρόσα και Καρλίτος προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν.
Σ’ επικοινωνιακό επίπεδο, τέλος, η μετεγγραφή Ντεγκρά περνά άμεσα κι αποτελεσματικά το μήνυμα ότι η ΑΕΛ -ακόμη και εκτός Ευρώπης- παραμένει ελκυστικός προορισμός για παίκτες επιπέδου και πως ο Χριστάκης Χριστοφόρου είναι σε θέση -ακόμη και με αισθητά μειωμένο προϋπολογισμό- να στελεχώσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου