Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΠΟΕΛ: Δοκιμασία χειρισμού κρίσης

Ενώπιον του κινδύνου απώλειας του βασικού στόχου της περιόδου η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε ζαριές υψηλού ρίσκου.
Κατά τα (ποδοσφαιρικά και όχι μόνο) ειωθότα η δημοσιοποίηση του αποτελέσματος προηγήθηκε της αντίστοιχης των καταστάσεων που το προκάλεσε. Εξ ου και μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για λύση της συνεργασίας με τον Τόρστεν Φινκ ακολούθησε η αποκάλυψη πως ήδη πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» (όχι απλώς είχε εντοπίσει, αλλά) είχε φέρει στο νησί, συζητήσει και κατ’ αρχήν συμφωνήσει με τον διάδοχό του το ερχόμενο καλοκαίρι (σ.σ. Ντομίνγκος Πασιέντσια).

Στο γιατί επελέγη το συγκεκριμένο χρονικό σημείο για την απομάκρυνση του Γερμανού και για τη συνάντηση-συμφωνία με τον Πορτογάλο απαντήσεις μπορεί να δώσει μόνον η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ακόμη και χωρίς αυτές, ωστόσο, δεν χωρεί αμφιβολία ότι οι ιθύνοντες της εταιρείας προέβησαν σε χειρισμούς και ζαριές υψηλότατου ρίσκου. Βλέποντας ότι το νταμπλ τίθεται εν αμφιβόλω αποφάσισαν να ανακτήσουν τον έλεγχο των πραγμάτων.

Αν όλα κυλήσουν κατ’ ευχή για τον ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση θα πιστωθεί την επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης. Αν όχι, θα χρεωθεί άστοχους και άκαιρους χειρισμούς. Μία ή άλλη, φαίνεται αποφασισμένη να αναλάβει την ευθύνη για την (όποια) έκβαση της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου