Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΠΟΕΛ: Όταν ξεκινάει ο «Μπίδης»…

Ίλιγγο προκαλούν οι αριθμοί του ΑΠΟΕΛ στα ένδεκα παιχνίδια, στα οποία έχει χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.
Η επιστροφή του μετά τον τραυματισμό συνέπεσε σχεδόν με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων». Εξ ου και οι 12 από τις 15 συμμετοχές του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στην τρέχουσα περίοδο έχουν καταγραφεί επί των ημερών του Γερμανού προπονητή.

Παρόντος του αρχηγού τους οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν έναν θετικό απολογισμό (8 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες), ο οποίος μετατρέπεται σε εξαιρετικό, αν περιοριστεί στα παιχνίδια, στα οποία έχει επιλεγεί στο αρχικό σχήμα ο 34χρονος άσος.
Σε 11 αναμετρήσεις με τον «Μπίδη» στην αρχική ενδεκάδα ο ΑΠΟΕΛ είναι αήττητος (8-3-0) και έχει απολογισμό τερμάτων 20-3! Ακόμη πιο εντυπωσιακά νούμερα καταγράφουν οι «γαλαζοκίτρινοι» στις αναμετρήσεις που ο διεθνής Κύπριος εξτρέμ έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο, αφού σε έξι τέτοια παιχνίδια οι κάτοχοι του νταμπλ μετρούν ισάριθμες νίκες με 16-1 γκολ!
Ωστόσο η χρησιμότητα και η αξία του Χαραλαμπίδη δεν στοιχειοθετείται μόνον μέσω αριθμών, οι οποίοι συχνά δεν αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. Τεκμαίρεται και μέσω της απόδοσης, η οποία έχει σταθερά ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, αφού ο 34χρονος έχει δώσει πολύτιμες λύσεις, οσάκις έχει κληθεί ν’ αγωνιστεί.

Η εμπειρία, η φρεσκάδα και οι ικανότητές του είναι αναντίλεκτα στοιχεία, τα οποία μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει ο ΑΠΟΕΛ εισερχόμενος στην τελική ευθεία για την υπεράσπιση των εγχώριων πρωτείων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου