Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΑΠΟΕΛ: Θα δώσει πάλι γκολ ο πάγκος;

Και στο τρίτο παιχνίδι της τρέχουσας περιόδου απέναντι στην ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ ευελπιστεί πως θα φτάσει σε επιθυμητό αποτέλεσμα χάρη στο βάθος του ρόστερ του.
Την τελευταία μέρα του περασμένου Αυγούστου το πετυχημένο ποδαρικό στο τρέχον πρωτάθλημα έγινε για τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ χάρη σε δύο τέρματα του Γκουστάβο Μαντούκα που «σφράγισαν» το 2-0 επί της ΑΕΚ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος από το ξεκίνημα της εβδομάδας κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και συνεχίζει ως διευθυντής ποδοσφαίρου στους «γαλαζοκιτρίνους», είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Νούνο Μοράις (57’).

Στις 15 Δεκεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ ευρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ (2-4) στο ΓΣΠ, όταν ο Σέρινταν έδωσε τη θέση του στην ενδεκάδα στον Σωτηρίου (68’). Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός βάδισε στα χνάρια του Μαντούκα στον α’ γύρο και με δύο τέρματα συνέβαλε σημαντικά στο σώσιμο ενός βαθμού και στη διατήρηση του (τότε) αήττητου για 13η συναπτή αγωνιστική.
Η σημερινή (τρίτη) αναμέτρηση με την ΑΕΚ συμπίπτει χρονικά με την επιστροφή μιας πλειάδας παικτών στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από μια δυνατή ενδεκάδα ο πρωταθλητής θα έχει στον πάγκο και υπολογίσιμες εναλλακτικές, ικανές να του δώσουν την καθοριστική ώθηση για την κατάκτηση της νίκης.

Θα υπάρξει και τρίτος παίκτης των «γαλαζοκιτρίνων» στην ίδια περίοδο, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο θα σκοράρει εις διπλούν απέναντι στους Λαρνακείς; Η απάντηση γύρω στις έξι το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου