Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΕΛ: «Σκοράρει» διαρκώς η διοίκηση



Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ ευρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τη διοικητική ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» όμως δεν υπήρξε στιγμή χαλάρωσης και επανάπαυσης μετά το τέλος της περασμένης σεζόν. Και, όπως αποδεικνύεται, ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν -σε επίπεδο αποφάσεων και κινήσεων- ακριβώς στον ίδιο υψηλό ρυθμό, χάρη στον οποίο μια καταστροφική στο ξεκίνημά της χρονιά ολοκληρώθηκε μ’ ένα ανέλπιστο και εντυπωσιακό τρεμπλ εγχώριων τίτλων.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κλείσει επιτυχώς μια σειρά από σημαντικά μέτωπα: ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Δώνη, προχώρησε -σε συνεργασία μαζί του- στο άμεσο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, έπεισε τρεις εξαιρετικά ταλαντούχους Κύπριους ποδοσφαιριστές (Εφραίμ, Κωνσταντίνου, Ιωάννου) να μετακομίσουν στον Αρχάγγελο, εξασφάλισε με επιδέξιους χειρισμούς ένα πολύ πιο προσοδοφόρο τηλεοπτικό συμβόλαιο από το μέχρι πρότινος και, τέλος, πέτυχε την παραμονή του Τόμας ντε Βινσέντι για την ερχόμενη τριετία.
Name
Για τον Αργεντινό απαιτήθηκε μεν οικονομική υπέρβαση, ωστόσο ουδείς πρέπει να λησμονεί ότι αφ’ ενός ο ΑΠΟΕΛ μέσω της συμφωνίας του με τη Cytavision εξασφάλισε ως προκαταβολή ένα ποσό σχεδόν ίσο με όσα εισέπραττε ετησίως από την LTV, αφ’ ετέρου η προοπτική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ επιτάσσει τέτοιες κινήσεις. Και με τον ντε Βινσέντι στο δυναμικό τους οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν σαφώς καλύτερες πιθανότητες να προκριθούν στη χρυσοφόρα διοργάνωση απ’ ό,τι χωρίς αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου