Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Σανγκόι: Όλα γύρω του γυρίζουν



Από σήμερα η αποστολή του Απόλλωνα ευρίσκεται στην Ιταλία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στη διάρκεια του είναι προγραμματισμένα τα φιλικά παιχνίδια με Καλλονή, Πράτο, Παλέρμο και Κάλιαρι. Ο αντίστοιχος κύκλος φιλικών επί κυπριακού εδάφους έκλεισε χθες με τον καλύτερο τρόπο, αφού με το 1-0 επί της Ανόρθωσης η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια προετοιμασίας (Νέα Σαλαμίνα, Οθέλλος τα προηγούμενα δύο).

Κοινός παρονομαστής σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι το σκορ και ο σκόρερ του Απόλλωνα. Πάντα 1-0, πάντα με τον Γκαστόν Σανγκόι. Τα στενά σκορ ερμηνεύονται στη βάση της σκληρής προετοιμασίας που βαραίνει τα πόδια των παικτών (ούτε η φυσική κατάσταση μπορεί να είναι σε κορυφαίο επίπεδο αυτό το διάστημα), ενώ ο Αργεντινός πιστοποιεί εξ αρχής πως και αυτή τη χρονιά θα είναι ο ηγέτης της ομάδας, αυτός που ξέρει να κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ και στα δύσκολα μπορεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Με άλλα λόγια, θα είναι εκ νέου ο πυλώνας, γύρω από τον οποίο θα κτιστεί η ομάδα (και) για την αγωνιστική περίοδο 2014/15.
Το ευκταίο για τον Απόλλωνα είναι αυτό το νικηφόρο σερί να συνεχιστεί και επί ιταλικού εδάφους, ωστόσο το πρώτιστο μέλημα του Χριστοφόρου είναι να ξεπεράσουν γρήγορα τους τραυματισμούς τους οι Αντράντε, Γκριγκόρε και να ενσωματωθεί γρήγορα ο άρτι νεοαποκτηθείς Τουράμ, προκειμένου να αρχίσει το δέσιμο της ομάδας εν όψει της συμμετοχής στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου