Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΑΕΛ: Θα τριτώσει το κακό;

Ένα γρουσούζικο 13άρι κατατρέχει την ΑΕΛ εν όψει του μεθαυριανού ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Οι βαθμοί που χωρίζουν τους «κίτρινους» από τους «γαλάζιους» της Λεμεσού είναι ακριβώς τόσοι όσοι και οι μήνες, στους οποίους οι «λέοντες» έχουν μείνει χωρίς νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου!

Από το (τύποις) εκτός έδρας 1-0 στις 23 Νοεμβρίου 2013 για τη 10η αγωνιστική με σκόρερ τον Μοντέιρο στο 89’ η ΑΕΛ έχει μετρήσει τρεις ήττες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα, από τον οποίο κινδυνεύει την Κυριακή να δεχτεί «σκούπισμα» για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια (σ.σ. την περίοδο 2010/11 είχε ηττηθεί με 3-0 και 3-2), αφού στο παιχνίδι του α’ γύρου είχε χάσει με 2-1.

Αν συμβεί αυτό, τότε η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου θα έχει ισοφαρίσει μια αρνητική επίδοση που χρονολογείται εδώ και εννέα χρόνια, καθώς θα έχει ηττηθεί σε τρία διαδοχικά ντέρμπι (σ.σ. την περίοδο 2004/05 οι «λέοντες» είχαν συντριβεί με 4-1 από τους «κυανολεύκους», οι οποίοι την επόμενη περίοδο είχαν «σκουπίσει» τη συντοπίτισσα με 2-0 και 4-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου