Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΑΕΛ: Έλεγχος προόδου

Το παιχνίδι στο σούπερ καπ αποτελεί για το σύλλογο της Λεμεσού το πιο αξιόπιστο γράδο δυναμικής εν όψει πρωταθλήματος.
Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο, η ΑΕΛ ευχαρίστως θα αντάλλαζε το επικείμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για το σούπερ καπ με μια δεύτερη ευκαιρία στον τελικό του κυπέλλου, καθώς εκείνος ο αγώνας θα μπορούσε με διαφορετική έκβαση να της χαρίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο επερχόμενος στο ΓΣΠ δεν συνοδεύεται από αντίστοιχο έπαθλο, δύναται όμως να αποδειχθεί κερδοφόρος για το σύλλογο της Λεμεσού. Δέκα μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η αναμέτρηση με τους κατόχους του νταμπλ είναι το πιο γερό τεστ ετοιμότητας για την ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου.
Θα δώσει ένα αρκετά αξιόπιστο δείγμα για τη δυναμική και τις φιλοδοξίες της νέας ΑΕΛ. Μια πειστική εμφάνιση, ιδίως αν συνδυαστεί με νίκη, θα δώσει ώθηση κι αυτοπεποίθηση στους παίκτες, ενθουσιασμό και πίστη στους οπαδούς. Η ομάδα θα υπογραμμίσει εμφατικά την επιθυμία της επιστροφής σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας θα αυξηθεί.
Προς τούτο όμως είναι απαραίτητο να αποδειχθεί εντός των τεσσάρων γραμμών ότι από τον περασμένο Μάιο η ΑΕΛ -παρά τη μείωση του μπάτζετ και τη στελέχωση μιας καινούργιας ομάδας- έχει καταφέρει να μειώσει την απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ και να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου