Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η χειρότερη Μπρόντμπι όλων των εποχών

Στριμωγμένοι στα σχοινιά θα έλθουν στην Κύπρο για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια η Μπρόντμπι και ο Τόμας Φρανκ.
Τρία παιχνίδια, ισάριθμες ήττες, μηδέν βαθμοί, 2-6 γκολ. Οι αριθμοί είναι απογοητευτικοί και ιστορικοί, καθώς καταγράφουν το χειρότερο ξεκίνημα της Μπρόντμπι στα 25 χρόνια της δανέζικης Super League!
Ο «θρύλος» του συλλόγου, Μάρτιν Ρέτοφ, εντόπισε το σημαντικότερο πρόβλημα στην απουσία δημιουργικών παικτών στη μεσαία γραμμή, εν τη απουσία των τραυματιών Τόμας Κάλενμπεργκ και Κρίστιαν Νέργκααρντ, εκτίμησε ότι η διοίκηση δεν θα προχωρήσει σπασμωδικά σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, παραδέχθηκε όμως ότι «είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι εμφανίσεις δεν γίνεται να συνεχιστούν. Ο Τόμας Φρανκ το ξέρει πολύ καλά. Όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τόσο θα σφίγγει η θηλιά».
Για τον Πέτερ Σέρενσεν της BT τα πράγματα είναι ακόμη πιο σαφή. «Το παιχνίδι στην Κύπρο είναι κρίσιμο για τον Φρανκ», τιτλοφόρησε το άρθρο του στη δανέζικη εφημερίδα ρίχνοντας ακόμη περισσότερο νερό στο μύλο της αμφισβήτησης του προπονητή της Μπρόντμπι. Ο τελευταίος διατράνωσε ότι θεωρεί εαυτόν τον κατάλληλο για τη θέση κι ερωτηθείς για τα αίτια της κρίσης παρέπεμψε στην πρόσθετη ευρωπαϊκή επιβάρυνση: «Παλεύουμε ν’ ανταποκριθούμε σε δύο διοργανώσεις. Ίσως φταίει ότι έχουμε μικρό ρόστερ, ίσως η έλλειψη ποιότητας, ίσως ότι οι νεοφερμένοι δεν είναι ακόμη σε άριστη κατάσταση, ίσως να είναι ένας συγκερασμός όλων αυτών».
Τη στήριξή του στον Τόμας Φρανκ εξέφρασε και ο τεχνικός διευθυντής Τροελς Μπεχ, ωστόσο στη Δανία έχει αρχίσει να κυκλοφορεί ήδη ως πιθανός διάδοχός του ο Άουρι Σκαρμπάλιους, ο οποίος την περίοδο 2012/13 είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας και αυτό το καλοκαίρι προσλήφθηκε στην U19 της Μπρόντμπι.
Στην επικαιρότητα της τελευταίας έχει θέσει και το μετεγγραφικό, καθώς αποκαλύφθηκε ότι με την αποζημίωση από την πώληση του τερματοφύλακα Χραντέτσκι στη Φρανκφούρτη η ομάδα θα κινηθεί για τον Φιλανδό μεσοεπιθετικό Κάσπερ Χάμαλαϊνεν που μπορεί να δώσει λύσει στο πρόβλημα που έθιξε ο Ρέτοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου