Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΑΕΛ: Το «βαρίδι» των εκτός πλάνων

Ο παροπλισμός ποδοσφαιριστών με ισχύοντα συμβόλαια δυσχεραίνει τη μετεγγραφική ενίσχυση του λεμεσιανού συλλόγου.
Ο τρίτος κρίκος σε μια αλυσίδα που μακραίνει επικίνδυνα για την ΑΕΛ έγινε χθες ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι. Ο Νιγηριανός επιθετικός ενημερώθηκε από τον Χριστάκη Χριστοφόρου ότι δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας περιόδου και προστέθηκε στην ίδια λίστα με τους Γιόναταν Εσπάνια και Τζοσουά Ναντό.
Ο Βενεζουελάνος στόπερ, ο Γάλλος δεξιός μπακ και ο Νιγηριανός επιθετικός ευρίσκονται εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο εξακολουθούν να έχουν ισχύοντα συμβόλαια με το σύλλογο της Λεμεσού και θα εξακολουθήσουν να ευρίσκονται στο μισθολόγιό του, εάν ως το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου δεν βρεθεί είτε νέος εργοδότης είτε τρόπος για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Στην ΑΕΛ του μειωμένου προϋπολογισμού και των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων τρεις ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας είναι αβάσταχτη πολυτέλεια και βαρίδι στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας. Προς όφελος της λεμεσιανής ομάδας είναι η εντατικοποίηση (και κυρίως η ευόδωση) των προσπαθειών για την απαλλαγή του από αυτά τα τρία συμβόλαια, προκειμένου να «ελευθερωθεί» ένα σημαντικό ποσό που θα μπορεί να διατεθεί για την απόκτηση των υπό αναζήτηση ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου