Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ράιαν Γκιγκς: «Είμαι άστατος πολύ…»


Εν μέσω του κυκεώνα αποκαλύψεων για την αχόρταγο ερωτικό βίο του ο Ράιαν Γκιγκς ίσως οφείλει να αισθάνεται ευτυχής που η πρώτη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του Πασχάλη Τερζή έχει ελληνικούς στίχους. Αν ο «Άστατος» ήταν ένα αγγλόφωνο τραγούδι, θεωρείται δεδομένο ότι θα έκανε θραύση στα βρετανικά charts εδώ και δύο μήνες.
Όσους δηλαδή χρειάστηκαν, προκειμένου να σπιλωθεί ανεξίτηλα το δημόσιο προφίλ που έχτιζε ο Ουαλός άσος εδώ και δύο δεκαετίες. Σ’ αυτήν την εικοσαετία αποδεικνύεται εν τέλει πως το μόνο θηλυκό, στο οποίο ο 37χρονος έμεινε απόλυτα αφοσιωμένος, ήταν η ομάδα του: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κι ενδεχομένως ν’ αποτελεί τραγική ειρωνεία, ενδεχομένως και θεία δίκη, αλλά ακριβώς αυτήν την αγάπη ίσως κληθεί να θυσιάσει ο Γκιγκς στο βωμό αυτής της ιστορίας σκανδάλων απιστίας. Στη χθεσινή έκδοσή της η εφημερίδα “Mirror” φιλοξενούσε εκμυστηρεύσεις ενός οικογενειακού φίλου, κατά τον οποίο ο Ουαλός σκέπτεται ακόμη και να τερματίσει άμεσα την καριέρα του (σ.σ. έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012, προκειμένου να αποφύγει τη χλεύη όσων οπαδών αισθάνονται προδομένοι από αυτόν.

ΙΜΟΤΖΕΝ ΤΟΜΑΣ: Η… φιμωμένη Miss Ουαλία
Ο εξάμηνος δεσμός με την πρώην παίκτρια του Big Brotherέθεσε σε κίνηση το ντόμινο των αποκαλύψεων. Αρχικά μέσω του Twitter και ακολούθως δια στόματος του βουλευτή Τζον Χέμινγκ έγινε γνωστό πως ο Ράιαν Γκιγκς είχε παράνομη σχέση με την πάλαι ποτέ Miss Ουαλία, η οποία ακόμη και σήμερα δεσμεύεται μέσω ειδικής δικαστικής απόφασης (super injunction) να μην αναφέρει ούτε καν το όνομα του πρώην εραστή της.
Ο τελευταίος εξασφάλισε αυτήν την απόφαση ισχυριζόμενος πως εκβιάστηκε από την Τόμας (σ.σ. φέρεται να του ζήτησε χρήματα, προκειμένου να μείνει σιωπηλή). Αυτό ώθησε τον Τσαρλς Τόμας, πατέρα της 29χρονης, να χαρακτηρίσει άνανδρο τον Γκιγκς, επειδή αφήνει να αιωρείται μια τόσο έωλη κατηγορία εναντίον της κόρης του.
Η Ιμότζεν, η οποία πικραμένη κι απογοητευμένη από την τροπή των πραγμάτων έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να κοιμηθεί ξανά με ποδοσφαιριστή, έχει λάβει ήδη πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ για την ερωτική ζωή του Ράιαν Γκιγκς.

ΝΑΤΑΣΑ ΓΚΙΓΚΣ: Η… αχόρταγη νύφη
Η σύζυγος του Ρόντρι Γκιγκς, μικρότερου αδελφού του Ράιαν, αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Μάρτιο του 2003 μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο!
«Ήξερα ότι ήταν λάθος. Ήταν η χειρότερη δυνατή προδοσία. Προσπάθησα να το σταματήσω, αλλά αυτή η σχέση ήταν σαν εθισμός. Έκανα ό,τι μου έλεγε, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Εκείνος έβαζε τους όρους. Υπήρχαν συνεχείς κλήσεις, συνεχή μηνύματα, συνεχή ραντεβού. Ο Ράιαν δεν ήταν ποτέ ρομαντικός μαζί μου. Η σχέση μας βασιζόταν αποκλειστικά στο σεξ», φέρεται να εξομολογήθηκε η 28χρονη.
Η Νατάσα εξήγησε ότι αποκάλυψε την παράνομη σχέση, επειδή αισθάνθηκε προδομένη, όταν πληροφορήθηκε τη σχέση του εραστή της με την Ιμότζεν Τόμας: «Δεν απατούσε μόνο τη Στέισι (σ.σ. η 32χρονη σύζυγος του Γκιγκς), αλλά κι εμένα»! Η 29χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με τον κουνιάδο της την επομένη της γέννησης τόσο του οκτάχρονου γιου του όσο και της τετράχρονης κόρης του, είναι πάντως η τελευταία που δικαιούται να παραπονείται για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Όπως αποκάλυψε ο σκανδαλοθηρικός βρετανικός Τύπος, ο Ράιαν δεν ήταν ο μόνος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον οποίο είχε κοιμηθεί. Τουναντίον από το κρεβάτι της είχαν περάσει κατά διαστήματα και οι Ντουάιτ Γιορκ, Φιλ Μπάρντσλεϊ και Ντάνι Σίμπσον! Για να μη λησμονήσουμε και τον Τζόρντι Γουάιτ, έναν 21χρονο υπάλληλο νυχτερινό κέντρου στο Νιούκαστλ, με τον οποίο ξεκίνησε σχέση στη διάρκεια επταήμερων διακοπών της στην Αγία Νάπα!

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Η… μυστηριώδης ερωμένη
Στα όσα… πικάντικα εξομολογήθηκε η Νατάσα Γκιγκς συμπεριλαμβάνεται και ένα τηλεφώνημα, το οποίο δέχτηκε στη διάρκεια της πολυετούς σχέσης της με τον Ράιαν. Στην άλλη άκρη της γραμμής ευρισκόταν μια άγνωστη γυναίκα, η οποία αρκέστηκε να την ενημερώσει πως «δεν είσαι η μόνη που κοιμάται με τον Ράιαν». Η ταυτότητα της μυστηριώδους τηλεφωνήτριας παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστη.

ΛΟΡΕΝ ΛΕΒΕΡ: Η μητέρα της… νύφης
Η Sun ξεπούλησε την περασμένη Κυριακή με την αποκλειστική αποκάλυψη της σχέσης του Ράιαν με τη Νατάσα, αλλά στη διάρκεια της εβδομάδας η Mirror«απάντησε» φέρνοντας στη δημοσιότητα το επίμονο φλερτ του 37χρονου Ουαλού με τη Λόρεν Λέβερ, τη μητέρα της νύφης του!
«Ορισμένοι μέσα στην οικογένεια ένιωθαν πως υπήρχε εκ μέρους του υπερβολική οικειότητα προς τη Λόρεν, κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι τη φλέρταρε σε κάθε ευκαιρία. Εκείνος το αρνήθηκε γελώντας και ισχυρίστηκε ότι το έβλεπαν λάθος, αλλά η κατάσταση παρέμεινε τεταμένη», εκμυστηρεύτηκε οικογενειακός φίλος επιμένοντας ότι ο Γκιγκς κόρταρε τη 49χρονη πεθερά του αδερφού του σε βαθμό ενόχλησης των συγγενών.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΘΑΜΕ…
…για τον Ράιαν Γκιγκς: Ο 37χρονος ευρίσκεται μετά της συζύγου και των δύο τέκνων του σε ιδιωτική βίλα στην Ισπανία, όπου προσπαθεί να σώσει τον γάμο του. Βολική γι’ αυτόν η εδώ και χρόνια εδραιωμένη πεποίθηση της Στέισι ότι η Νατάσα θέλει να της αρπάξει τον άντρα.
Ο τελευταίος κινδυνεύει να γίνει ο νέος Τάιγκερ Γουντς, αφού πολλοί από τους χορηγούς τους είναι… φευγάτοι μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Το παρατεταμένο άγχος έχει κάνει ακόμη πιο έντονη την τριχόπτωση του Ράιαν, ο οποίος ξεκίνησε νέα θεραπεία εμφύτευσης μαλλιών και αγόρασε ειδικό μηχάνημα λέιζερ.
…για τον Ρόντρι Γκιγκς: όταν πληροφορήθηκε την προδοσία του αδελφού του, ο 34χρονος (ένας αποτυχημένος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για επίθεση με μπουκάλι σε οπαδό) άρπαξε ένα σφυρί και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του αδελφού του. Ο τελευταίος φέρεται να του έχει προσφέρει 250.000 λίρες, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή του, αφού ο Ρόντρι γνωρίζει προφανώς πολλά αμαρτωλά μυστικά.
Ο Ρόντρι εκπροσωπείται πλέον από τη νομική εταιρεία, μέσω της οποίας ο Γκιγκς εξασφάλισε το super injunction κατά της Ιμότζεν Τόμας, και διαμένει εδώ και μια εβδομάδα στον κολλητό του Γουίλ Μέλορ. Ο γάμος του με τη Νατάσα θεωρείται τελειωμένος μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για κατά συρροή απιστίες της συζύγου του.
Δημοσιεύτηκε στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου