Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Το κυπριακό αμόρε του Ματέους


Ένας Λόταρ Ματέους δεν μένει ποτέ μόνος για πολύ καιρό. Θεμελιώδες αξίωμα του γερμανικού lifestyle, το οποίο ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική ομάδα (150 παιχνίδια) φροντίζει να επιβεβαιώνει διαρκώς με την πολυτάραχη προσωπική του ζωή.
Ξετυλίγοντας το κουβάρι της διαπιστώνει κάποιος ότι σε κάθε φάση του ερωτικού βίου του ο 49χρονος σούπερ σταρ του γερμανικού ποδοσφαίρου είχε βρει το επόμενο αμόρε του λίγο πριν ή λίγο μετά το χωρισμό του από το προηγούμενο.
Το σενάριο δεν άλλαξε ούτε αυτή τη φορά. Το μελάνι δεν είχε στεγνώσει στις σελίδες των σκανδαλοθηρικών εντύπων που φιλοξενούσαν την επισημοποίηση του χωρισμού του 49χρονου από την τέταρτη σύζυγό του Λιλιάνα, όταν στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του με την Αριάδνη.

«Αρέσουμε ο ένας στον άλλο»
Η BILD έσπευσε να παρατηρήσει πως η 23χρονη Λεμεσιανή (γεννημένη στις 10 Απριλίου 1987) πέρα από την ίδια ηλικία έχει και το ίδιο παρουσιαστικό με την Ουκρανή προκάτοχό της, επ’ αυτού ωστόσο μάλλον ελάχιστοι συμφωνούν. Αδιαπραγμάτευτη πραγματικότητα, ωστόσο, αποτελούν οι αυξανόμενες κοινές εμφανίσεις του Λόταρ με την 23χρονη σπουδάστρια ψυχολογίας (αυτόν τον καιρό συγγράφει τη διπλωματική της με θέμα «πολύπλοκο πένθος») στο Μόναχο.
Παραμονή Χριστουγέννων οι δυο τους δείπνησαν σε πολυτελές ιταλικό εστιατόριο και ακολούθως διασκέδασαν στο διάσημο βαυαρικό κλαμπ των celebrities P1, όπου δεν ενοχλήθηκαν από τα φλας των παπαράτσι.
«Αρέσουμε πολύ ο ένας στον άλλο. Αν έλεγα οτιδήποτε άλλο, θα ήταν ψέμα. Είμαστε ξεκάθαροι για τα αισθήματά μας. Περισσότερα δεν θα ήθελα να πω», δήλωσε στην BILD η 23χρονη Κύπρια. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του Ματέους: «Ψάχνω το δρόμο μου. Είμαι ικανοποιημένος και επί του παρόντος όλα μου πηγαίνουν πολύ καλά».

Οι γυναίκες του Λόταρ
Μια καλή συμβουλή προς την Αριάδνη θα ήταν να μην πάρει στα σοβαρά τα λόγια του 49χρονου. Στα συναισθηματικά η αξιοπιστία του είναι άκρως αντίστροφη με την αντίστοιχή του ως ποδοσφαιριστής. «Αυτή τη φορά αισθάνομαι πως βρήκα τη σωστή», είχε ισχυριστεί λίγο πριν το γάμο του με τη Λιλιάνα και ο έγγαμος βίος του διήρκεσε λιγότερο από καθένα εκ των τριών προηγούμενων!
Στην επιλογή παρτενέρ ο Ματέους εμπιστεύεται μόνο την καρδιά και τα μάτια του. Οι δύο πρώτες γυναίκες της ζωής του ήταν μεγαλύτερες κατά έναν χρόνο, οι υπόλοιπες τέσσερις (της Αριάδνης συμπεριλαμβανομένης) μικρότερες κατά τουλάχιστον μια δεκαετία. Συμπατριώτισσές του ήταν μόλις δύο (Σίλβια, Μάρεν) -οι άλλες προέρχονταν από Ελβετία, Σερβία, Ουκρανία και Κύπρο αντιστοίχως! Μπερδευτήκατε; Η «Α.τ.Κ.» αναλαμβάνει να ξετυλίξει το κουβάρι της ταραχώδους ερωτικής ζωής του Λόταρ.

Σίλβια: ο νεανικός έρωτας
Σε ηλικία 20 ετών ο Λόταρ είπε το «ναι» στην αγάπη των εφηβικών χρόνων του. Ο γάμος τους διήρκεσε 11 χρόνια (1981-1992), όσο ουδείς από τους επόμενους, και του χάρισε δύο κόρες: την 23χρονη Αλίσα και την 21χρονη Βιόλα.
Λολίτα: η Μις Ελβετία
Τη χρονιά έκδοσης του διαζυγίου του με τη Σίλβια ο Λόταρ απέκτησε τον πρώτο του γιο, τον 19χρονο σήμερα Λόρις. Μητέρα του ήταν η Λολίτα Μορένα, πρώην μις Ελβετία, με την οποία ο έγγαμος βίος του Ματέους διήρκεσε μια πενταετία (1994-99) και το διαζύγιο κατέληξε σ’ έναν «πόλεμο των ρόδων» με καυγάδες, διαμάχες για τη διατροφή και βαριές κατηγορίες.
Μάρεν: η κόρη του γιατρού
Λίγο πριν τη χαραυγή της νέας χιλιετίας (1999) ο 38χρονος τότε άσος ερωτεύτηκε την κατά 16 χρόνια μικρότερη του Μάρεν Μίλερ-Βόλφαρτ, θυγατέρα του διάσημου γιατρού της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Χανς-Βίλχελμ Μίλερ-Βόλφαρτ. Ο τελευταίος δεν ενέκρινε εξ αρχής τη σχέση της κόρης του, η οποία όμως ακολούθησε το αμόρε της στη Νέα Υόρκη, όπου από τον Μάρτιο ως το Σεπτέμβριο του 2000 είχε ένα απολύτως αποτυχημένο πέρασμα από τους Μέτρο Σταρς. Το 2001 η σχέση έλαβε (άδοξο) τέλος.
Μαριάνα: η πολύτεκνη ζωντοχήρα
Δύο χρόνια αργότερα ο Ματέους ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Μαριάνα Κόστιτς, η οποία είχε ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο. Πολλοί πίστεψαν ότι η Σέρβα θα ήταν ο τερματικός σταθμός της ερωτικής ζωής του 49χρονου, αλλά διαψεύστηκαν με την έκδοση του διαζυγίου τους το 2008.
Λιλιάνα: η φλογερή Ουκρανή
Στην Οκτόμπερφεστ του 2007 ο Λόταρ είχε γνωρίσει και ερωτευτεί την Κριστίνα Λιλιάνα Τσουντίνοβα, η οποία πήγαινε ακόμη σχολείο. Μολονότι ήταν ένα χρόνο μικρότερο από τη μεγαλύτερη κόρη του, ο Ματέους δεν δίστασε να ντυθεί γαμπρός και για χάρη της! Ο γάμος τους τινάχτηκε στον αέρα τον περασμένο Ιούλιο, όταν η BILD δημοσίευσε φωτογραφίες της Ουκρανής με έναν 28χρονο, τον οποίο αγκάλιαζε και φιλούσε σε γιοτ στη Σαρδηνία. Το τέλος της συνύπαρξής της με τον Ματέους επισημοποιήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Δημοσιεύτηκε στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου