Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Η Μίλαν στην Κύπρο!


Ένας Κύπριος στο καμπιονάτο με τη φανέλα της Μίλαν: όνειρο τρελό, όχι όμως (πλέον) απατηλό! Αν (οι Κινέζοι έχουν δίκιο και όντως) ακόμη και η πιο μεγάλη πορεία ξεκινά με ένα μικρό βήμα, για την Κύπρος η πραγματοποίηση του ονείρου εκκινεί τον ερχόμενο μήνα στην Επισκοπή. Εκεί, δηλαδή, όπου από τις 20 έως τις 25 Απριλίου θα λάβει χώρα η πρώτη από τις τρεις φάσεις (15-20 και 22-27 Ιουνίου οι άλλες δύο) του παρθενικού Junior Campτης επτάκις πρωταθλήτριας Ευρώπης στο νησί μας!
Η έλευση του πλέον επιτυχημένου κλαμπ σε παγκόσμιο επίπεδο (με βάση των αριθμό των διεθνών τροπαίων του και την παραμονή του για δεύτερη συναπτή χρονιά στο Νο1 στη σχετική λίστα της ΦΙΦΑ) πιστώνεται ως μια αξιοθαύμαστη επιτυχία του Κ.Ο.Τ. (εκπροσωπήθηκε από την κ. Μόνικα Λιατήρη, υπεύθυνη για το τμήμα του αθλητικού τουρισμού, η οποία παρέλαβε και μια φανέλα της Μίλαν υπογεγραμμένη από τον Πάολο Μαλντίνι) και του πρακτορείο dieffe (εκπροσωπήθηκε από τον κ. Δημήτρη Σχετάκη) και επισφραγίστηκε την περασμένη Τρίτη στο Cyprus College από την υψηλή παρουσία ενός εν ζωή θρύλου της Μίλαν: του Φράνκο Μπαρέζι!

«Βρισκόμαστε στην Κύπρο, διότι πιστεύουμε σθεναρά στη δυναμική αυτής της χώρας στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η Κύπρος είναι μικρή, αλλά η αγάπη της για το ποδόσφαιρο μεγάλη. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Junior Camp θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τις μεθόδους του επίσημου προπονητικού επιτελείου της Μίλαν. Και ποιος ξέρει; Στη διάρκεια του Junior Camp είναι πιθανό να δούμε κάποια ταλέντα, τα οποία θα φτάσουν να παίζουν με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Κύπρου ή της Μίλαν. Σε κάθε περίπτωση ευελπιστούμε αυτό το Junior Camp να αποτελέσει την απαρχή μιας καρποφόρας συνεργασίας», τόνισε ο 48χρονος πάλαι ποτέ αμυντικός στυλοβάτης και νυν διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Μίλαν.
Προϋποθέσεις συμμετοχής
Στο Milan Junior Camp έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών, τα οποία θα διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από προπονητές επιλεγμένους από τη Μίλαν. Το αντίτιμο κάθε συμμετοχής ανέρχεται στα 550 ευρώ (σ.σ. αντιστοιχούν στις προπονήσεις με το επιτελείο του ιταλικού συλλόγου, την 24ώρη βοήθεια, τη διαμονή στο ξενοδοχείο «Επισκοπιάνα», την ψυχαγωγία στη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου, την ασφάλεια, στο πιστοποιητικό αξίας και σε μια πλήρη εμφάνιση της Μίλαν), ενώ για τα απαραίτητα έγγραφα για τη δήλωση συμμετοχής καθώς και για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων οι όποιοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 22313680 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.dieffesport.com.
Όπως ενημέρωσε η κ. Φραντσέσκα Πιέτρα, υπεύθυνη για τα Milan Junior Campανά τον κόσμο, «η φιλοσοφία μας είναι η καλλιέργεια ταλαντούχων παιδιών στη δική τους χώρα και η βοήθεια να μεγαλώσουν μέσα από τις οδηγίες και την τακτική πειθαρχία των προπονητών μας. Το 2008 ήταν μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ για τα Junior Camps της Μίλαν, αφού 13.500 παιδιά συμμετείχαν στη διάρκεια 250 εβδομάδων σε 29 χώρες, 124 τοποθεσίες υπό τις εντολές άνω των 3000 προπονητών για λογαριασμό της Μίλαν. Είναι ένα αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε περήφανοι».
Δημοσιεύτηκε στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου